Select Page

Csongrádi csípős tekercs

Csongrádi csípős tekercs

Hozzávalók 4 személy részére

  • 60 dkg csont nélküli sertés karaj
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg vöröshagyma
  • 20 dkg lángolt kolbász
  • 1 db csípős zöldpaprika
  • só, bors ízlés szerint
  • 3 ek liszt
  • 2 tojás
  • 10 dkg zsemlemorzsa

Elkészítés:

A töltelékhez a szalonnát üvegesre pirítjuk, és kiszedjük zsírból. Ezután megpirítjuk a hagymát, és a zöldpaprikát, majd hozzáadjuk a kolbászt. Ízlés szerint fűszerezzük. Kevés liszttel megszórjuk, és 5 percig pirítjuk. Ha a töltelék kihűlt a karaj szeleteket betöltjük a töltelékkel, majd tekercsbe hajtjuk. Hagyományos módon lisztben, tojásban, zsemlemorzsában panírozzuk, és bő olajban arany barnára sütjük. Sült burgonyával ízlésesen tálaljuk.

 

További receptek: http://newgourmetchef.blogspot.hu

A szerzőről:

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rendezvénynaptár

  1. Szüreti Hétvége

    szeptember 23 @ 11:00 - szeptember 24 @ 14:00
  2. Project833 – Fotó Workshop

    szeptember 26 @ 10:30
  3. Meseklub: „Breki, a furfangos béka ” mesehallgatás és ceruzatartó készítése

    szeptember 27 @ 16:30
  4. Project833 művésztelep kiállítása

    szeptember 29 @ 18:00
  5. Magyar Népmese napja

    szeptember 30 @ 08:00 - 17:00
  6. Egészségnap Csongrádon

    szeptember 30 @ 09:00

Aktuális kérdés

Ön mennyire elégedett a Borfesztivál új helyszínével?

Szavazás állása

Loading ... Loading ...

Facebook

Önnek ajánljuk