Select Page

Csongrádi csípős tekercs

Csongrádi csípős tekercs

Hozzávalók 4 személy részére

  • 60 dkg csont nélküli sertés karaj
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg vöröshagyma
  • 20 dkg lángolt kolbász
  • 1 db csípős zöldpaprika
  • só, bors ízlés szerint
  • 3 ek liszt
  • 2 tojás
  • 10 dkg zsemlemorzsa

Elkészítés:

A töltelékhez a szalonnát üvegesre pirítjuk, és kiszedjük zsírból. Ezután megpirítjuk a hagymát, és a zöldpaprikát, majd hozzáadjuk a kolbászt. Ízlés szerint fűszerezzük. Kevés liszttel megszórjuk, és 5 percig pirítjuk. Ha a töltelék kihűlt a karaj szeleteket betöltjük a töltelékkel, majd tekercsbe hajtjuk. Hagyományos módon lisztben, tojásban, zsemlemorzsában panírozzuk, és bő olajban arany barnára sütjük. Sült burgonyával ízlésesen tálaljuk.

 

További receptek: http://newgourmetchef.blogspot.hu

A szerzőről:

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rendezvénynaptár

  1. Szimbiózis – kiállítás

    május 19 @ 18:00 - június 24 @ 18:00
  2. Születés hete

    május 25 @ 14:30 - május 27 @ 20:00
  3. Ponty Porontyok Úszóverseny

    május 26 @ 17:00
  4. XVII. Országos Pedagógus Úszó és Sportverseny

    május 27 @ 10:00
  5. Gyermeknapi horgászverseny

    május 28 @ 08:00 - 11:00
  6. Hősök Napja

    május 28 @ 09:00

Aktuális kérdés

Egyetért-e Ön a Fő utca és a Csemegi Károly utca kereszteződésében egy mini körforgalom kialakításával?

Loading ... Loading ...

Facebook

Önnek ajánljuk