Select Page

Csongrádi csípős tekercs

Csongrádi csípős tekercs

Hozzávalók 4 személy részére

  • 60 dkg csont nélküli sertés karaj
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg vöröshagyma
  • 20 dkg lángolt kolbász
  • 1 db csípős zöldpaprika
  • só, bors ízlés szerint
  • 3 ek liszt
  • 2 tojás
  • 10 dkg zsemlemorzsa

Elkészítés:

A töltelékhez a szalonnát üvegesre pirítjuk, és kiszedjük zsírból. Ezután megpirítjuk a hagymát, és a zöldpaprikát, majd hozzáadjuk a kolbászt. Ízlés szerint fűszerezzük. Kevés liszttel megszórjuk, és 5 percig pirítjuk. Ha a töltelék kihűlt a karaj szeleteket betöltjük a töltelékkel, majd tekercsbe hajtjuk. Hagyományos módon lisztben, tojásban, zsemlemorzsában panírozzuk, és bő olajban arany barnára sütjük. Sült burgonyával ízlésesen tálaljuk.

 

További receptek: http://newgourmetchef.blogspot.hu

A szerzőről:

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rendezvénynaptár

  1. Tóth-Kovács József – Délvidéki életképek c. kiállítása

    április 12 @ 18:00 - május 13 @ 18:00
  2. Cybernagyi klub a múzeumban.

    április 25 @ 14:30
  3. Meseklub: „A nagy fülű nyúl”

    április 26 @ 16:30

Aktuális kérdés

Egyetért-e Ön a Fő utca - Arany János utca - Vég utca (Lidl áruház) kereszteződésében jelzőlámpás csomópont kialakításával?

Loading ... Loading ...

Facebook

Önnek ajánljuk