Select Page

Csongrádi csípős tekercs

Csongrádi csípős tekercs

Hozzávalók 4 személy részére

  • 60 dkg csont nélküli sertés karaj
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg vöröshagyma
  • 20 dkg lángolt kolbász
  • 1 db csípős zöldpaprika
  • só, bors ízlés szerint
  • 3 ek liszt
  • 2 tojás
  • 10 dkg zsemlemorzsa

Elkészítés:

A töltelékhez a szalonnát üvegesre pirítjuk, és kiszedjük zsírból. Ezután megpirítjuk a hagymát, és a zöldpaprikát, majd hozzáadjuk a kolbászt. Ízlés szerint fűszerezzük. Kevés liszttel megszórjuk, és 5 percig pirítjuk. Ha a töltelék kihűlt a karaj szeleteket betöltjük a töltelékkel, majd tekercsbe hajtjuk. Hagyományos módon lisztben, tojásban, zsemlemorzsában panírozzuk, és bő olajban arany barnára sütjük. Sült burgonyával ízlésesen tálaljuk.

 

További receptek: http://newgourmetchef.blogspot.hu

A szerzőről:

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rendezvénynaptár

  1. Nádas Alexandra – Azilum című kiállítása

    november 10 @ 18:00 - december 2 @ 18:00
  2. Hagyományőrző klub: Bőrözés – Bőr ékszerek készítése

    november 22 @ 16:30
  3. A rendíthetetlen ólomkatona – táncmese

    november 23 @ 10:30 - 14:30
  4. Mikulás – Ház a Kossuth téren

    november 29 @ 16:00 - december 6 @ 18:00
  5. Adventi gyertyagyújtás

    december 3 @ 17:00
  6. Dudás Sándor szobrászművész kiállítása

    2017 dec. 8 @ 18:00 - 2018 feb. 5 @ 17:00

Aktuális kérdés

Ön melyik helyszínen látná szívesen az adventi rendezvényeket és a karácsonyi vásárt 2017 decemberében Csongrádon?

Szavazás állása

Loading ... Loading ...

Facebook

Önnek ajánljuk