Select Page

Csongrádi csípős tekercs

Csongrádi csípős tekercs

Hozzávalók 4 személy részére

  • 60 dkg csont nélküli sertés karaj
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg vöröshagyma
  • 20 dkg lángolt kolbász
  • 1 db csípős zöldpaprika
  • só, bors ízlés szerint
  • 3 ek liszt
  • 2 tojás
  • 10 dkg zsemlemorzsa

Elkészítés:

A töltelékhez a szalonnát üvegesre pirítjuk, és kiszedjük zsírból. Ezután megpirítjuk a hagymát, és a zöldpaprikát, majd hozzáadjuk a kolbászt. Ízlés szerint fűszerezzük. Kevés liszttel megszórjuk, és 5 percig pirítjuk. Ha a töltelék kihűlt a karaj szeleteket betöltjük a töltelékkel, majd tekercsbe hajtjuk. Hagyományos módon lisztben, tojásban, zsemlemorzsában panírozzuk, és bő olajban arany barnára sütjük. Sült burgonyával ízlésesen tálaljuk.

 

További receptek: http://newgourmetchef.blogspot.hu

A szerzőről:

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rendezvénynaptár

  1. 38. Csongrádi Napok 2017.

    július 28 @ 20:00 - augusztus 20 @ 17:00
  2. Bor-Túra, egy nyomon haladóknak

    július 29 @ 08:00
  3. Tánc és Zene Nemzetközi Fesztivál

    július 29 @ 18:30 - július 30 @ 18:30
  4. Meseklub: „A madarak királyválasztása”

    augusztus 2 @ 16:30
  5. KTN

    augusztus 3 @ 08:00 - augusztus 6 @ 23:30
  6. XX. Tisza Vidéki Amatőr Alkotók Tárlata

    augusztus 4 @ 17:00 - augusztus 25 @ 15:00

Időjárás

Aktuális kérdés

Ön elégedett-e közterületeink fűnyírásával?

Szavazás állása

Loading ... Loading ...

Facebook

Önnek ajánljuk