Select Page

Csongrádi Halászlé

Csongrádi Halászlé

A recept:

Hozzávalók

2 kg ponty

40 dkg (3 nagy fej) vöröshagyma

2 liter víz

Só, bors, piros őrölt paprika és egyéb fűszerek ízlés szerint

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk – a fejét, farkát és a csontos, szálkás részeit jó puhára megfőzzük, fűszerekkel együtt 2-2,5 órát. Majd a hal és csontos darabokat egy sűrű szitán átpaszírozzuk, így egy sűrű halhús pép kerül a szálkamentes lébe. Ezt követően a tiszta, sózott haldarabokat belehelyezzük a lébe, főzzük 15 percet és tálaljuk. Erős paprikát és friss kenyeret kínálunk hozzá.

A szerzőről:

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rendezvénynaptár

  1. 38. Csongrádi Napok 2017.

    július 28 @ 20:00 - augusztus 20 @ 17:00
  2. Bor-Túra, egy nyomon haladóknak

    július 29 @ 08:00
  3. Tánc és Zene Nemzetközi Fesztivál

    július 29 @ 18:30 - július 30 @ 18:30
  4. Meseklub: „A madarak királyválasztása”

    augusztus 2 @ 16:30
  5. KTN

    augusztus 3 @ 08:00 - augusztus 6 @ 23:30
  6. XX. Tisza Vidéki Amatőr Alkotók Tárlata

    augusztus 4 @ 17:00 - augusztus 25 @ 15:00

Időjárás

Aktuális kérdés

Ön elégedett-e közterületeink fűnyírásával?

Szavazás állása

Loading ... Loading ...

Facebook

Önnek ajánljuk