Select Page

Csongrádi Halászlé

Csongrádi Halászlé

A recept:

Hozzávalók

2 kg ponty

40 dkg (3 nagy fej) vöröshagyma

2 liter víz

Só, bors, piros őrölt paprika és egyéb fűszerek ízlés szerint

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk – a fejét, farkát és a csontos, szálkás részeit jó puhára megfőzzük, fűszerekkel együtt 2-2,5 órát. Majd a hal és csontos darabokat egy sűrű szitán átpaszírozzuk, így egy sűrű halhús pép kerül a szálkamentes lébe. Ezt követően a tiszta, sózott haldarabokat belehelyezzük a lébe, főzzük 15 percet és tálaljuk. Erős paprikát és friss kenyeret kínálunk hozzá.

A szerzőről:

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rendezvénynaptár

  1. Tóth-Kovács József – Délvidéki életképek c. kiállítása

    április 12 @ 18:00 - május 13 @ 18:00
  2. Cybernagyi klub a múzeumban.

    április 25 @ 14:30
  3. Meseklub: „A nagy fülű nyúl”

    április 26 @ 16:30

Aktuális kérdés

Egyetért-e Ön a Fő utca - Arany János utca - Vég utca (Lidl áruház) kereszteződésében jelzőlámpás csomópont kialakításával?

Loading ... Loading ...

Facebook

Önnek ajánljuk