Select Page

Csongrádi Halászlé

Csongrádi Halászlé

A recept:

Hozzávalók

2 kg ponty

40 dkg (3 nagy fej) vöröshagyma

2 liter víz

Só, bors, piros őrölt paprika és egyéb fűszerek ízlés szerint

Elkészítés

A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk – a fejét, farkát és a csontos, szálkás részeit jó puhára megfőzzük, fűszerekkel együtt 2-2,5 órát. Majd a hal és csontos darabokat egy sűrű szitán átpaszírozzuk, így egy sűrű halhús pép kerül a szálkamentes lébe. Ezt követően a tiszta, sózott haldarabokat belehelyezzük a lébe, főzzük 15 percet és tálaljuk. Erős paprikát és friss kenyeret kínálunk hozzá.

A szerzőről:

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rendezvénynaptár

  1. Szüreti Hétvége

    szeptember 23 @ 11:00 - szeptember 24 @ 14:00
  2. Project833 – Fotó Workshop

    szeptember 26 @ 10:30
  3. Meseklub: „Breki, a furfangos béka ” mesehallgatás és ceruzatartó készítése

    szeptember 27 @ 16:30
  4. Project833 művésztelep kiállítása

    szeptember 29 @ 18:00
  5. Magyar Népmese napja

    szeptember 30 @ 08:00 - 17:00
  6. Egészségnap Csongrádon

    szeptember 30 @ 09:00

Aktuális kérdés

Ön mennyire elégedett a Borfesztivál új helyszínével?

Szavazás állása

Loading ... Loading ...

Facebook

Önnek ajánljuk