Select Page

Csongrádi sült keszeg

Csongrádi sült keszeg

Sült keszeg az ország minden táján található, de a csongrádi emberek – és szerencsére sok idelátogató turista – esküsznek rá, hogy csak a város környéki vizekből fogott keszegből készülhet igazán ízletes sült.

Így készítjük: a megtisztított halakat sűrűn beirdaljuk mindkét oldalukon, a sütés előtt legalább két órával sóval és borssal ízesítjük, majd hideg helyen állni hagyjuk. A halsütésre leginkább egy akácfával tüzelt bogrács alkalmas. A bográcsban olvasztott és felhevített bő zsírban szép pirosra sütjük. Köretként ecetes-hagymás burgonyasalátát kínálhatunk hozzá.

A szerzőről:

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rendezvénynaptár

  1. Szimbiózis – kiállítás

    május 19 @ 18:00 - június 24 @ 18:00
  2. Kártya party

    május 24 @ 14:00
  3. Hagyományőrző klub: Pünkösdölő

    május 24 @ 16:30
  4. Születés hete

    május 25 @ 14:30 - május 27 @ 20:00
  5. Ponty Porontyok Úszóverseny

    május 26 @ 17:00
  6. XVII. Országos Pedagógus Úszó és Sportverseny

    május 27 @ 10:00

Aktuális kérdés

Egyetért-e Ön a Fő utca és a Csemegi Károly utca kereszteződésében egy mini körforgalom kialakításával?

Loading ... Loading ...

Facebook

Önnek ajánljuk