Select Page

Ismét megtelt a nagyterem mozogni vágyó csongrádiakkal

Ismét megtelt a nagyterem mozogni vágyó csongrádiakkal

EZT VÁLASZD! – Nagy az érdeklődés a Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség által szervezett ingyenes edzésre, amelyet január 14-én már második alkalommal tartottak az Ifjúsági Házban. Ismét megtelt a nagyterem mozogni vágyó csongrádiakkal, akiket egy órás edzéssel Locskai József mozgatott meg.
Hódmezővásárhelyen, Szegeden és Makón már sikeres az „Ezt Válaszd!” elnevezésű program. Múlt vasárnap, január 7-én elindult Csongrádon is, hatalmas érdeklődéssel, mintegy kétszázan mozogtak együtt.
Nem tudni, hogy az újévi mozgással, sporttal kapcsolatos fogadalmaknak, vagy az egyre népszerűbb mozgásformáknak köszönhető-e, hogy zsúfolásig megtelt a terem, ahol a teljes testet átmozgató, mindkét nemnek és minden generációnak szóló saját testsúlyos, alakformáló edzésen vehettek részt az érdeklődők. Ismét garantált volt az izomláz, de senki sem panaszkodott, mindenki feltöltődve tért haza az óra után.
A Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség a sportolást és az egészséges életmódot szeretné népszerűsíteni vele. Az ingyenes edzéseken bárki részt vehet, csak egy polifoamot és váltócipőt, no meg a lelkesedését kell magával hoznia. A programot támogatja többek között Csongrád Városi Önkormányzat és az Egészségfejlesztési Iroda is. Mindenkit várnak vasárnaponként 17 órakor.

Fotó: Hajdu Anikó

 

A szerzőről:

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rendezvénynaptár

 1. Kötődések III. – kiállítás

  január 19 -18:00 : február 24 -12:00
 2. Hagyományőrző klub: Szövés szövőkereten

  február 28 -16:30
 3. Péntek volt és 23, kitelepítettek Csongrád megyében

  március 1 -17:00
 4. Városismereti virtuális kalandjáték

  március 10 -09:00 : 15:00
 5. Balázs Klári – Korda György Nőnapi Műsora

  március 10 -18:00
 6. 2018. március 15.

  március 15 -12:00 : 17:00

Aktuális kérdés

Mennyire elégedett Ön a bökényi városrészben a Zöld város projekt keretében eddig megvalósult beruházásokkal (járdák, utak, játszóterek, közterek)?

Szavazás állása

Betöltés ... Betöltés ...

Facebook

Önnek ajánljuk