Select Page

Ülésezett a Csongrádi Értéktár Bizottság

Ülésezett a Csongrádi Értéktár Bizottság

A Bizottság 2016. június 1-jén tartotta soros ülését.

Az ülés egyik témája a Csongrádi Értéktár nemrégiben elkészült új honlapja volt. Molnár József, a Bizottság elnöke mutatta be a Bizottságnak és vendégeiknek. A meghívott Martini János és Révész Gábor segítségét kérte, hogy az eddig elfogadott csongrádi értékekről készített fotóikkal járuljanak hozzá a weboldal képanyagának bővítéséhez, ezzel is előmozdítva a Csongrádi Értéktár népszerűsítését.

Második napirendi pontként Molnár József tájékoztatta a Bizottságot a Csongrád Megyei Értéktár Bizottság döntéséről, mely szerint a „LITRACON® – ÜVEGBETON”, továbbá „Csongrád megye termál- és gyógyvízkincse” nemzeti értékeket  a Csongrád Megyei Értéktárba felvette. A Bizottság egyhangúlag elfogadta a „LITRACON® – ÜVEGBETON” helyi értéktárba való felvételét. Megállapodtak arról, hogy szorgalmazzák a csongrádi termál- és gyógyvíz helyi érték javaslatának elkészítését.

Szóba került további értékek feltérképezése, értéktárba kerülésének elősegítése, mint például a Csongrádi Kónyaszék, mint természeti, vagy a Malom, mint ipari műemlék.

csongradertektar.hu

www.csongradertektar.hu

A szerzőről:

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Facebook

Önnek ajánljuk