Információ

Tisztelt Szülők!


Iskolánk teljes fertőtlenítése megtörtént, így a bent maradt felszerelésekért már csak szeptemberben van lehetőség bejönni!
A kijárási korlátozás ideje alatt az iskolamisék sem lesznek megtartva!


Tisztelettel:
Dr. Kőrösi Tibor

Ünnepi szentmise

VASÁRNAP AZ ÜNNEPI SZENTMISE CSONGRÁDRÓL, A NAGYBOLDOGASSZONY-TEMPLOMBÓL ÉLŐ ADÁSBAN HALLGATHATÓ A KOSSUTH ÉS A KATOLIKUS RÁDIÓBAN

A csongrádi Nagyboldogasszony-templomból közvetíti vasárnap (március 29-én) a vasárnapi ünnepi szentmisét a Katolikus Rádió és a Kossuth Rádió. A közvetítés 10 óra 04 perckor kezdődik. A szertartást Topsi Bálint plébános celebrálja.

A járványveszély miatt zárt ajtók mögött zajló szertartást az interneten, a katolikusradió.hu oldalon online is lehet hallgatni. (Az online hallgatás gombot a honlap kezdőoldalán, a jobb felső részen találják). A szentmise közvetítését a a katolikusradio.hu és a mediaklikk.hu oldalakon a későbbiekben vissza is lehet hallgatni. A visszahallgatási közvetlen linket vasárnap délután itt, a Csongrádi Hírek közösségi oldalán is közzétesszük.

/ÓRAÁTÁLLÍTÁS: vasárnap (03.29.) hajnal 2 órától a nyári időszámítás érvényes, az órákat hajnal 2 órakor 3 órára kell előreállítani./