Select Page

Házasság hete Csongrádon

Házasság hete Csongrádon

HÁZASSÁG HETE CSONGRÁDON 2017. február 12-19.

FELHÍVÁS CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉGRE!

Alig egy hónap, és itt van a Valentin Nap, és az eköré megálmodott, és Magyarország számos településén megrendezett, az összetartozást, hűséget, szerelmet és a házasságot (mely mindezeknek az értékeknek a kicsúcsosodása) ünneplő és népszerűsítő programok sorozatából felépülő Házasság Hete.

Csongrádon sem lesz ez másként, melyhez a város és a közélet több szereplője is csatlakozik egy-egy kezdeményezéssel, programmal, szolgáltatással.

A téma köré kapcsolódást a szerelem szimbólumával, a szívvel fizikálisan is szeretnénk megerősíteni a partnerekben és a résztvevőkben a következőképpen:

Sok-sok papír szív fog készülni, változatos színekben, melyeket azoknál az intézményeknél, szervezeteknél, csoportoknál, vállalkozásoknál fogunk letétbe helyezni, akik valamilyen formában és érdemben csatlakoznak a Házasság Hete programsorozathoz (programokat, önkéntes akciót vagy egyéb kezdeményezést szerveznek, valamint cégek esetében, ha a szolgáltatásuk kapcsolódik a Valentin Naphoz, vagy egyéb módon a Házasság Hete eszmeiségéhez, a házasok, párok támogatásához). Ezeket, a városban szétosztott szíveket pedig a lakosok a programokon való részt vételük vagy a szolgáltatások igénybevételének jutalmául megkapják, a legtöbb szívet összegyűjtők között pedig értékes ajándékokat sorsolunk ki. A szívgyűjtő alkalmakat és helyszíneket egy közös plakáton tüntetjük majd fel.

FELHÍVÁS! 2017. január 25-ig (szerda) várjuk azoknak a szervezeteknek, intézményeknek, csoportoknak és vállalkozásoknak a jelentkezését, akik a Csongrádi Házasság Hete programsorozatot színesíteni, ezt a fontos ügyet valamilyen formában képviselni és a közös akcióhoz a fent említett módon csatlakozni szeretnének!

Jelentkezni lehet a kultur@csongrad.hu e-mail címen, a 63/483-414-es számon, vagy személyesen a Művelődési Központban.

A szerzőről:

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rendezvénynaptár

  1. Tóth-Kovács József – Délvidéki életképek c. kiállítása

    április 12 @ 18:00 - május 13 @ 18:00
  2. Cybernagyi klub a múzeumban.

    április 25 @ 14:30
  3. Meseklub: „A nagy fülű nyúl”

    április 26 @ 16:30

Aktuális kérdés

Egyetért-e Ön a Fő utca - Arany János utca - Vég utca (Lidl áruház) kereszteződésében jelzőlámpás csomópont kialakításával?

Loading ... Loading ...

Facebook

Önnek ajánljuk