Select Page

Házasság hete Csongrádon

Házasság hete Csongrádon

HÁZASSÁG HETE CSONGRÁDON 2017. február 12-19.

FELHÍVÁS CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉGRE!

Alig egy hónap, és itt van a Valentin Nap, és az eköré megálmodott, és Magyarország számos településén megrendezett, az összetartozást, hűséget, szerelmet és a házasságot (mely mindezeknek az értékeknek a kicsúcsosodása) ünneplő és népszerűsítő programok sorozatából felépülő Házasság Hete.

Csongrádon sem lesz ez másként, melyhez a város és a közélet több szereplője is csatlakozik egy-egy kezdeményezéssel, programmal, szolgáltatással.

A téma köré kapcsolódást a szerelem szimbólumával, a szívvel fizikálisan is szeretnénk megerősíteni a partnerekben és a résztvevőkben a következőképpen:

Sok-sok papír szív fog készülni, változatos színekben, melyeket azoknál az intézményeknél, szervezeteknél, csoportoknál, vállalkozásoknál fogunk letétbe helyezni, akik valamilyen formában és érdemben csatlakoznak a Házasság Hete programsorozathoz (programokat, önkéntes akciót vagy egyéb kezdeményezést szerveznek, valamint cégek esetében, ha a szolgáltatásuk kapcsolódik a Valentin Naphoz, vagy egyéb módon a Házasság Hete eszmeiségéhez, a házasok, párok támogatásához). Ezeket, a városban szétosztott szíveket pedig a lakosok a programokon való részt vételük vagy a szolgáltatások igénybevételének jutalmául megkapják, a legtöbb szívet összegyűjtők között pedig értékes ajándékokat sorsolunk ki. A szívgyűjtő alkalmakat és helyszíneket egy közös plakáton tüntetjük majd fel.

FELHÍVÁS! 2017. január 25-ig (szerda) várjuk azoknak a szervezeteknek, intézményeknek, csoportoknak és vállalkozásoknak a jelentkezését, akik a Csongrádi Házasság Hete programsorozatot színesíteni, ezt a fontos ügyet valamilyen formában képviselni és a közös akcióhoz a fent említett módon csatlakozni szeretnének!

Jelentkezni lehet a kultur@csongrad.hu e-mail címen, a 63/483-414-es számon, vagy személyesen a Művelődési Központban.

A szerzőről:

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rendezvénynaptár

 1. Szimbiózis – kiállítás

  május 19 @ 18:00 - június 24 @ 18:00
 2. Születés hete

  május 25 @ 14:30 - május 27 @ 20:00
 3. Ponty Porontyok Úszóverseny

  május 26 @ 17:00
 4. XVII. Országos Pedagógus Úszó és Sportverseny

  május 27 @ 10:00
 5. Gyermeknapi horgászverseny

  május 28 @ 08:00 - 11:00
 6. Hősök Napja

  május 28 @ 09:00

Aktuális kérdés

Egyetért-e Ön a Fő utca és a Csemegi Károly utca kereszteződésében egy mini körforgalom kialakításával?

Loading ... Loading ...

Facebook

Önnek ajánljuk