Válassza az Oldal lehetőséget

A Művelődési Központ és Városi Galéria ismét várja közönségét!

A Művelődési Központ és Városi Galéria ismét várja közönségét!

A Csongrád Galériában július 18-ig látható Olosz Ella textilművész kiállítása,  keddtől péntekig 10-12 és 13-18 óráig, valamint szombaton 9-12 óráig.

2020 július 24-én19 órakor  jubileumi kiállítás nyílik a Csongrád Galériában, a

30. Plein Air Nemzetközi Alkotótelep zárókiállítását  augusztus 29-ig láthatja a közönség.

Június 30-tól látogathatók a Belvárosi Kézművesházak is, keddtől péntekig 9-12 és 13-17 óráig, szombaton 14-17 óráig várjuk az érdeklődőket, csoportokat.

A nyári rendezvények sora a Bökényi Művészeti Napok eseményeivel nyílik július 10-11-én. Délutánonként hat fiatal képzőművész  különböző képzőművészeti technikákat mutat be,  melyen keresztül a résztvevő érdeklődők betekintést nyerhetnek a művésztelepi világ mindennapjaiba. Mivel a rendezvényre elsősorban családokat várunk, ezért napközben különböző kísérőprogramokkal, előadásokkal színesítjük a két napot.

Július 25-én, szombaton 15-19 óráig a Belvárosi Kézművesházakba várjuk a látogatókat Mentanapi programunkra.

15.00 órától  szakmai előadások a gyógy- és fűszernövényekről dr. Rideg Róbert természetgyógyász és a KÖR-TE Egyesület tagjainak közreműködésével.

A növények gyűjtése, hatásai, otthoni felhasználási lehetőségei.

Teakóstolók, kézműves termékek, növények vására

Nyitott műhelyek, kézműves bemutatók, népi játszótér várja a családokat. Este

18.00 órakor a Fabatka Bábszínház előadása zárja ingyenes rendezvényünket.

A nyár nem múlhat el templomi koncert nélkül! Mindig öröm számunkra, ha csongrádi kötődésű, csongrádi származású kiváló művészek közreműködnek a Csongrádi Napok keretében hangversenyeinken. Busa Gabriella operaénekest és művésztársait köszönthetjük augusztus 15-én városunkban. Egy pályázatnak köszönhetően a közönség számára a meglepetés koncert ingyenes!

Nagy érdeklődés, várakozás előzte meg az idei BORFESZTIVÁLT.  A fesztivál az előző évekhez hasonlóan minden korosztálynak kínál változatos programot!

A szerzőről

Önkormányzati elektronikus ügyintézés

Facebook

Önnek ajánljuk

Skip to content