Csongrád Városi Önkormányzat nyílt árverés útján értékesítésre hirdeti meg a Csongrád, Orgona utca 2. 4. em. 14. szám alatti társasházi lakást

Az ingatlan leírása: Az ingatlan 47 m2 alapterületű, 1+ fél szobás, összkomfortos lakás

A lakás kikiáltási ára: 16.000.000 Ft, amely lefelé nem csökkenhet.

Az árverés helye:

Csongrádi Polgármesteri Hivatal, Fejlesztési és Üzemeltetési Iroda, 6640 Csongrád, Kossuth tér 7., 105. szoba

Az árverés ideje: 2024. május 21. (kedd) 10 óra

  • Árverési feltétel: Az árverés megkezdése előtt a részvétel feltételeként 150.000 Ft összegű bánatpénzt kell Csongrád Városi Önkormányzat 11735050-15354721 számú számlájára történő átutalással letétbe helyezni, vagy az árverés megkezdése előtt az önkormányzat házipénztárában befizetni.
  • Az árverést a legkedvezőbb vételárat ajánló licitáló nyeri. A sikertelen licitálók részére a befizetett bánatpénzt az árverés befejezése után visszafizetésre kerül, míg a nyertes árverezőnek a szerződés határidőben való megkötése esetén a vételárba beszámítást nyer.
  • A győztes árverezőnek vállalnia kell, hogy az árverést követő 15 napon belül az önkormányzattal adásvételi szerződést köt, továbbá 90 napon belül megfizeti az eladó részére a teljes vételárat. Amennyiben e határidőben szerződéskötésre nem kerül sor, és határidőben a vételár nem kerül befizetésre, úgy a győztes árverező a bánatpénzt elveszíti, az önkormányzat mentesül a szerződéskötési kötelezettség alól.
  • A vevő a lakás birtokába a teljes vételár kifizetését követően léphet.

Egyéb feltételek:

  • Az árverésen csak a licitáló és/vagy írásban meghatalmazott képviselője vehet részt.
  • Nem tehet érvényes ajánlatot, akinek Csongrád Városi Önkormányzattal szemben bármilyen lejárt tartozása van.
  • A lakás előre egyeztetett időpontban megtekinthető

Bővebb információval a Fejlesztési és Üzemeltetési Iroda áll rendelkezésre (tel.: 63/571-981, 20/777-8338, email cím: csongrad@csongrad.hu).