Válassza az Oldal lehetőséget

Az Ellésparti Környezet- és Természetvédelmi Oktatóközpont munkáját Enikő-díj kitüntetéssel ismerték el

Az Enikő-díj Kuratóriuma 2021. szeptember 2-i ülésén hozott döntésével az Ellésparti Környezet- és Természetvédelmi Oktatóközpont munkáját Enikő-díj kitüntetéssel ismerte el. Az indoklás szerint a Környezet- és Természetvédők Csongrád Városi Egyesületének oktatóközpontja példát mutat a napi környezettudatos életmód gyakorlásához. A Környezet- és Természetvédelmi Oktatóközpontok Országos Szövetsége (KOKOSZ) 1997 tavaszán alapította a díjat a kiemelkedő környezeti nevelés és tudatformálás területén kifejtett kiemelkedő tevékenység elismerésére az oktatóközpontokban tevékenykedők számára.

Enikő-díj

Díj a kiemelkedő környezeti nevelés és tudatformálás területén kifejtett kiemelkedő tevékenység elismerésére.

A Környezet- és Természetvédelmi Oktatóközpontok Országos Szövetsége (KOKOSZ) 1997 tavaszán a kiemelkedő környezeti nevelés és tudatformálás területén kifejtett kiemelkedő tevékenység elismerésére Enikő díjat alapított az oktatóközpontokban tevékenykedők számára. A díjjal egyben dr. Szalay Marzsó Lászlóné született Juhász Enikőnek is emléket állított.

A díjnak egyéni és közösségi változata van, amit a díj kuratóriuma évente egy-egy tartósan kiemelkedő munkát végző személynek, illetve oktatóközpontnak ítél oda.

 

A szerzőről

Önkormányzati elektronikus ügyintézés

Facebook

Önnek ajánljuk

Skip to content