Válassza az Oldal lehetőséget

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség
A Csongrádi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya 06020/173/2016. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy gyalogos akart átkelni Csongrádon, a Széchenyi István úton a Hold utca felőli oldalra 2016. április 30-án, 10 óra 50 perc körül. Miután a baleset részese a kijelölt gyalogátkelőhelyre lelépett, egy fehér színű Volkswagen Transporter típusú gépkocsi haladt el előtte úgy, hogy a jármű jobb első világítóteste a sértett bal csuklójának ütközött, míg a jobb első kereke a gyalogos bal lábfején ment át. A közlekedési eseményt követően a gépkocsi megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül Kiskunfélegyháza felé elhajtott a helyszínről. A sértett a balesettel összefüggésben nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A közlekedési eseményt okozó Volkswagen Transporter forgalmi rendszáma ismeretlen. A gépkocsi fehér színű, zárt felépítményű.

A balesetnek feltehetően egy zöld színű személyautót vezető, szőke hajú, napszemüveget viselő nő is a szemtanúja volt. A jármű forgalmi rendszáma szintén ismeretlen.

A Csongrádi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya (6640 Csongrád, Pacsirta utca 1-5.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a közlekedési esemény szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 63/571-510-es hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Forrás: police.hu

A szerzőről

Válaszolj

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Önkormányzati elektronikus ügyintézés

Facebook

Fussunk együtt jövőre!

Önnek ajánljuk