Válassza az Oldal lehetőséget

Bárka Étterem

Bárka Étterem

Csongrád és környéki lakosok tudják, hogy korábban nagy sikerrel Ír Pub-ként üzemeltettük közel két évtizedig a mai Bárka éttermet.

A sors úgy hozta, hogy 2012-ben bezártunk. Néhány év kihagyás után párommal és családommal, úgy döntöttünk “merjünk nagyot álmodni”  és csináljuk a környékbelieknek egy színvonalas, a környéken egyedinek számító éttermet, mindenki számára elérhető áron, és megszületett a „Bárka Étterem”.

Elképzelésünk formába öntése során próbáltuk a lehető legtöbb szempontot figyelembe venni. Például maradjunk hűek a Körös-Tisza parthoz, legyen könnyed baráti hangulata és nem utolsó sorban jelenjenek meg a régmúltat idéző halászatra utaló jelek…

Séfünkkel úgy terveztük meg az étlapunkat, hogy az ételeink egy részében hűen a múlthoz visszaadjuk a korábbi nagy sikerrel fogyasztott hal és marhahúsos ételeket, apróbb frissítésekkel és ezt kiegészítettük a nemzetközi konyha remekeivel. Végeredményként bátran mondhatom, hogy aki ellátogat hozzánk egy helyen megtalálja a házias ízeket, valamint nemzetközi kulináris élményekkel is gazdagodhat kitűnő borok kíséretében.

Éttermünk rendelkezésre áll  családi rendezvények, szülinapok, céges rendezvények, osztálytalálkozók, állófogadások, borvacsorák, lakodalmak (éttermünkben max 80 főig terasszal együtt, külsős helyszínen létszámkorlat nélkül) lebonyolításában is.

Várjuk szeretettel: Füri Csaba Üzletvezető

Cím: 6640 Csongrád, Andrássy Gyula u. 17.

Tel: +36-30-291-0038

A szerzőről

Válaszolj

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Önkormányzati elektronikus ügyintézés

Facebook

Fussunk együtt jövőre!

Önnek ajánljuk