Válassza az Oldal lehetőséget

Csongrádi siker a Magyar Termék Nagydíj pályázaton!

Csongrádi siker a Magyar Termék Nagydíj pályázaton!

2017. szeptember 5-én ünnepélyes keretek között adták át a Magyar Termék Nagydíjakat, a Parlament Felsőházi Termében. Idén 64 termék és szolgáltatás érdemelte ki a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy használati jogát. A díjazottak között szerepelt az AEROPRODUKT Zrt. is, amely BRK-J/EI90/G/M/HOT többleveles füstgázvezérlő zsalujával nyerte el a kitüntető elismerést, csongrádi vállalatként először. Az egyedi iparművészeti trófeát és Díszoklevelet, az AEROPRODUKT Zrt. vezérigazgatója, Pusztai Zsolt vette át.

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat 20 éves fennállása alatt Magyarország legrangosabb minősítő rendszerévé vált. A Magyar Termék Nagydíj Védjegy, olyan termékeket és szolgáltatásokat illet meg, melyeket a kimagasló minőség mellett, kreatív megoldásokkal és innovációval ötvözve alkottak meg. Ezek a szempontok vállalati szemléletünket egyaránt hűen tükrözik és alapjaiban határozzák meg mindennapos tevékenységünket.

Az AEROPRODUKT Zrt. komplex légtechnikai rendszereket gyárt és forgalmaz Csongrádon. Legfőbb stratégiai irányvonalunk a tűz- és füstvédelmi üzletág, melyen belül nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos termékfejlesztésre. Díjazott termékünk egy olyan füstvédelmi berendezés, melyet épületek légcsatorna hálózatába építve az abba, illetve az abból kiáramló füst és forró gázok elszívásának szabályozására alkalmaznak.

A BRK-J/EI90/G/M/HOT többleveles füstgázvezérlő zsalu az elmúlt időszak legjelentősebb fejlesztése cégünknél, melynek eredményeként sikerült bemutatnunk Európa első olyan minősített füstgázvezérlő zsaluját, melynek névleges mérete már eléri az 1500 x 1500 mm-t. A kizárólag Csongrádon gyártott BRK-J/EI90/G/M/HOT többleveles füstgázvezérlő zsaluk tűzállósági teljesítménye kimagasló, méretsora európai viszonylatban is egyedülálló. A termék megbízható, magas minőségét folyamatos gyártásközi ellenőrzések biztosítják, melyeket a cseh PAVUS Minősítő Intézet rendszeresen felülvizsgál. A pályázat elbírálásakor fontos szempont volt a termékek, szolgáltatások piacképességének vizsgálata. Díjazott termékünk hazai és nemzetközi piacon is sikeresen szerepel, eladási volumene fokozatosan emelkedik. 2016-ban a tűz- és füstvédelmi üzletágunk éves árbevételének 85 százaléka már füstgázvezérlő zsalu értékesítéséből származott.

Büszkék vagyunk, hogy a folyamatos fejlesztések eredményeképp sikerült egy olyan – mind gyártási technológiáját, mind előállítását tekintve – száz százalékban magyar terméket megalkotnunk, melyet kiváló minőségének és tulajdonságainak köszönhetően Európa legjobbjai között tartanak számon. A Magyar Termék Nagydíj elnyerése elismerés, megtiszteltetés, de főként elkötelezettség, melynek megfelelően a jövőben is kitüntetett figyelmet szentelünk a minőség ügye iránt.

Csongrád, 2017. szeptember 6.

 

További információ kérhető:

Lantos Zsolt

Külkereskedelmi irodavezető

AEROPRODUKT Zrt.

6640 Csongrád, Szegedi út 1.

Mobil: +36 30 629 8360

Tel: +36 63 481 143

E-mail: lantos.zsolt@aeroprodukt.hu

Web: www.aeroprodukt.hu

A Magyar Termék Nagydíj pályázattal kapcsolatosan részletes információ található:

www.termeknagydíj.hu

A szerzőről

Válaszolj

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Önkormányzati elektronikus ügyintézés

Facebook

Fussunk együtt jövőre!

Önnek ajánljuk