Válassza az Oldal lehetőséget

Felhívás Civil Szervezetek, Alapítványok részére!

Felhívás Civil Szervezetek, Alapítványok részére!

Megjelent a felhívás a Nemzeti Együttműködési Alap civil jelöltállítási rendszerben való részvételre!

Forrás: http://civil.info.hu/web/nea/szervezet

“A Nemzeti Együttműködési Alap civil jelöltállítási rendszerében történő elektor- és jelöltállításra az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer (EPER) felületén van mód. Az elektorállítás és a jelölés feltétele az EPER-ben történő regisztráció.

EPER regisztrációra, valamint a már regisztrált felhasználók belépésére EZEN az oldalon van lehetőség.

A bejelentkezés határideje: 2016. február 24.

Az EPER-ben még nem regisztrált szervezetek számára ITT, az EPER-ben már regisztrált szervezetek számára ITT érhető el útmutató az EPER-ben történő elektor- és jelöltállításhoz.

További információk az elektori rendszerrel kapcsolatban ITT érhetőek el (GYIK).

A civil szervezetek elektori rendszerben megválasztott képviselőinek megbízatásuk előtt nyilatkozniuk kell az összeférhetetlenség miatti kizárási okokról (NEAR. 3. MELLÉKLETE) és az érdekeltségi körükbe tartozó civil szervezetekről (NEAR. 4. MELLÉKLETE).

A civil jelöltállítási rendszerre vonatkozó fontosabb jogszabályok:

– az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény (CIVIL TÖRVÉNY)
– a Nemzeti Együttműködési Alappal kapcsolatos egyes kérdésekről szóló 5/2012. (II. 16.) KIM rendelet (NEAR.)

További információ kérhető az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Ügyfélszolgálatától a 06-1-795-4100 telefonszámon és a NEA@EMET.GOV.HU e-mail-címen.”

Jelöltjeink:
Az eper felületen (www.emet.gov.hu) történő elektori jelölésnél két személyt is lehet jelölni, tanácstagnak és kollégiumi tagnak.
A jelöléshez szükséges adatokat az önéletrajzok tartalmazzák.
Azok a személyek, akinek bizalmat szavaztok és jelölésre kerülnek, az önéletrajzát az útmutató szerint fel kell tölteni a felületre.
Véglegesítés után a kinyomtatott és a szervezet által aláírt, két tanúval ellátott jelölőlapot, a jelöltekkel is alá kell íratni.
Ehhez segítséget kaphattok a 06 30 5069728 telefonszámon vagy a  csongradseniorok@gmail.com e-mail címen Gergely Ildikótól.

A szerzőről

Válaszolj

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Önkormányzati elektronikus ügyintézés

Facebook

Fussunk együtt jövőre!

Önnek ajánljuk