Select Page

Tisztelt adófizetők!

Tisztelt adófizetők!

Felhívom szíves figyelmüket, hogy a 2018. évi I. féléves helyi adók és a gépjárműadó kamatmentes megfizetésének határideje 2018. március 16.

A befizetéshez szükséges csekkeket kitöltve – a két féléves fizetendő összeggel – február végén, legkésőbb március elején eljuttatjuk az Önök részére, az adófolyószámla kivonatukkal együtt.

Folyamatban van a gépjárműadó mértékének változásáról szóló, valamint a 2017. évi gépjármű tulajdonos változás miatti előíró határozatok postázása. Ezen határozatokhoz nem mellékelünk csekkeket, mivel a (fent említett) később postázandó, gépi kitöltésű csekkek összegei együttesen tartalmazzák az új és a folyamatos előírásokat is, féléves megbontásban.
Amennyiben a csekkek vonatkozásában újabb igény merül fel, úgynevezett biankó (kitöltetlen) csekkek a Polgármesteri Hivatal Adócsoportjánál kérhetők, vagy választhatják az átutalással történő befizetést is.
Kérem, hogy fizetési kötelezettségüknek határidőben szíveskedjenek eleget tenni.

Csongrád, 2018. február 8.

Dr. Juhász László jegyző

A szerzőről:

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Rendezvénynaptár

 1. Adventi Ünnep a Kossuth téren

  november 30 -17:00 : december 23 -18:00
 2. Adventi gyertyagyújtás

  december 2 -17:00 : december 23 -17:00
 3. Alföld Néptáncegyüttes Karácsonyi Gálaműsora

  december 22 -18:00 : december 23 -18:00
 4. Óévbúcsúztató Hangverseny

  december 28 -18:00

Aktuális kérdés

Önnek tudomása van-e arról, hogy a városban ingyenesen igénybe vehető, pályázati forrásból megvalósuló, mozgásprogramok vannak? Ha igen jelölje be, hogy honnan szerzett tudomást a programokról.

Szavazás állása

Betöltés ... Betöltés ...

Facebook

Önnek ajánljuk