Válassza az Oldal lehetőséget

Városi sportdíjak pályázatok

Városi sportdíjak pályázatok

Csongrád Város Önkormányzata Képviselő-testületének Oktatási, Művelődési és Sportbizottsága 2016-ban is meghirdeti a városi sportdíjak pályázatát: „Jó tanuló – jó sportoló”, „Eredményes Sportoló”, „Év ifjúsági sportolója”, „Év felnőtt sportolója”, az „Év edzője”, az „Év sportmenedzsere” díjak kategóriában.

Javaslatokat a „Jó tanuló – jó sportoló” és az „Eredményes Sportoló” díjakra a sportegyesületek tehetnek számbeli korlátok nélkül, viszont a javaslatok sorszámozása egyben sorrendet is jelentsen, ugyanis a Bizottság keretlétszámon belül dönt a díjazásban részesülőkről.

Ajánlásaikat az alábbi feltételek figyelembe vételével írásban szíveskedjenek megtenni.

„Jó tanuló – ió sportoló” díj:

A javasolt tanuló elsősorban a 2016. évben, sportágában országos bajnokságon 1-3. helyezést vagy diákolimpia országos döntőjében 1-3. helyezést ért el vagy Világbajnokság, Európa Bajnokság 1-8. helyezés.

A 2015/2016-os tanév év végi és a 2016/2017-es tanév félévi eredményének átlaga általános iskolában és középiskolában legalább 4,5.

„Eredményes sportoló” díj:

A javasolt tanuló elsősorban a 2016. évben, sportágában országos bajnokságon vagy diákolimpián vagy Világbajnokság, Európa Bajnokságon a „Jó tanuló – jó sportoló” díj előírásában szereplő eredményeknél gyengébb helyezést ért el.

A 2015/2016-os tanév év végi és a 2016/2017-es tanév félévi eredményének átlaga általános iskolában és középiskolában legalább 3,5.

A javaslatok érvényességéhez szükséges dokumentumok:

  • Általános iskolában és középiskolában tanuló diák esetén csatolni kell a sporteredményt igazoló, helyi sportegyesület vagy országos szövetség által kitöltött és aláírt táblázatot. Határidő: 2017. ÁPRILIS 14.
  • A beérkezett javaslatok alapján, a tanulmányi eredmények igazolására a Polgármesteri Hivatal szakirodája kéri fel az érintett oktatási intézményeket.

Az alábbi díjakra iskolák, sportegyesületek, hozzátartozók, csongrádi lakosok tehetnek javaslatot.

„Év ifjúsági sportolója”, „Év felnőtt sportolója”, „Év edzője”:

Személyes véleménye alapján, írásban benyújthatja javaslatát a döntés elősegítése érdekében megfelelő indoklás és sporteredmény igazolásával.

„Év sportmenedzsere” díj:

Az a sportegyesületi vezető, magánszemély, cég, vállalkozás vagy civil szervezet terjeszthető fel, mely anyagiakkal vagy munkájával kiemelkedően támogatta Csongrád város sportját, annak népszerűsítését, a mozgásgazdag életmód kialakítását.

Javaslataikat elektronikusan vagy papír alapon írásban kell eljuttatni 2017. április 28-ig a Cseri Gábor alpolgármesternek (cseri.gabor@csongrad.hu).

A díjátadás időpontja: 2017. június 9., 16 óra Magyar Király Díszterem

Csongrád, 2017. március 23.

Bartókné Vincze Zsuzsanna

Oktatási, Művelődési és Sportbizottság

                Elnöke

Pályázati anyagok letöltése (.zip)

A szerzőről

Válaszolj

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Önkormányzati elektronikus ügyintézés

Facebook

Fussunk együtt jövőre!

Önnek ajánljuk