Kellemes, inkább késő őszi időjárás, napsütéses délelőtt várta az Ó Év búcsúztatására érkező futókat a sportpályán, a X. Jubileumi futóversenyen. Ismételten, ötletes jelmezek, vidám hangulat, kitűnő teljesítmények tették emlékezetessé az együtt töltött órákat. A három táv teljesítésére közel 80 nevező jelentkezett, az egyéni és csapatfutamokra. A távok teljesítése után, melyen minden futó, sétáló, befutóérmet kapott, ünnepélyes eredményhirdetésen osztottuk ki a különdíjakat, serlegeket, érmeket. A legötletesebb egyéni jelmez díjait kapták, az óvodásoknál, a Pókember (Schönfeld Olivér) , a felnőtteknél, a Boszorkány (Joó Anna Mária), az Életmentő és kutyusai (Illés Péter, Pipacs, Suba, és Cifra), a Tűzoltók (Bodor Csongor, Kurucz Dávid), akik menetfelszerelésben futották végig a távot.
A családok jelmezei közül, a Madárijesztők ( Bori András, Bori Izabella, Bori Zsófia) vehettek át különdíjat.

Támogatóink jóvoltából még több különdíjat tudtunk kiosztani a résztvevők nagy örömére.
Jutalmaztuk a legfiatalabb egyéni versenyzőt, Scönfeld Olivér (2014.04.27), és a legfittebb szépkorú indulót, Lekrinszki Éva (1956), aki egyben a jubileumi résztvevője is a rendezvénynek. Ők egy-egy kupát vehettek át.

Köszönet mindazoknak, akik támogatást és segítséget nyújtottak a program megrendezéséhez: Csongrád Város Önkormányzata, Nemzeti Együttműködési Alap, Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség, Csongrádi Diák Sportegyesület, Városi Sporttelep, Csongrádi Polgárőr Egyesület, Csongrád Rendőrkapitányság, Csongrád TV, Városi Hírmondó, Csongrádi Hírek, Délmagyarország, Csongrádi Esemény Programfutár! Köszönet a fotósoknak, hogy megörökítették a felejthetetlen pillanatokat: Hajdú Anikó, Révész Gábor, Szabó Katalin! És köszönjük minden résztvevőnek, kísérőnek és szurkolónak, hogy eljöttek, futottak vagy sétáltak, biztatták szeretteiket, drukkoltak barátaiknak, velünk töltötték ezt a néhány vidám, felejthetetlen órát! 2019-ben, DECEMBER 31-ÉN, ugyanitt várunk mindenkit, a
XI., SZILVESZTERI FUTÓVERSENYRE!!!