Válassza az Oldal lehetőséget

Felhívás!

Felhívás!

Csongrád Város Polgármesterétől

Száma:  02-4064-1/2018.

F E L H Í V Á S 

 

Csongrád Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi kitüntető cím, valamint díjak alapításáról és adományozásáról szóló 20/2013. (XI. 21.)önkormányzati rendeletének 5.§ (1) bekezdése értelmében 2018. évben is Szociális Nap alkalmából

Szociális Díjat

adományoz.

A díj adományozható azon szociális ágazatban dolgozó személyek, szervezetek és közösségek számára, akik/amelyek a szociális ellátás és gyermekvédelem területén hosszú időn át kifejtett, kimagasló és példaértékű munkásságukkal különösképpen hozzájárultak e területen a város jó hírnevének öregbítéséhez, a szociális ellátások, ellátott központú minőségi fejlődéséhez.

A díj odaítéléséről a határidőre beérkezett javaslatok alapján az Egészségügyi és Szociális Bizottság tesz indítványt a Képviselő-testületnek.

A kitüntetésre méltónak tartott személyre vagy közösségre bárki írásban, elektronikusan (aláírással, szkennelve), vagy papíralapon részletes indoklással ellátott javaslatot nyújthat be, melyet

2018. október 02-án, 16.00 óráig

a Polgármesteri Hivatal Jegyzői Iroda Szociális és Lakásügyi Csoportjához (Csongrád, Kossuth tér 7.), valamint a csongrad@csongrad.hu és a majoredina@csongrad.hu e-mail címre lehet eljuttatni.

 

Csongrád, 2018. szeptember 03.

 

Bedő Tamás polgármester

A szerzőről

Válaszolj

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Önkormányzati elektronikus ügyintézés

Facebook

Fussunk együtt jövőre!

Önnek ajánljuk