Válassza az Oldal lehetőséget

Javaslatokat várnak a sportdíjakra

Javaslatokat várnak a sportdíjakra

Csongrád Város Önkormányzata Képviselő-testületének Oktatási, Művelődési és Sportbizottsága 2016-ban is meghirdeti a városi sportdíjak pályázatát: „Jó tanuló – jó sportoló”, „Év ifjúsági sportolója”, „Év felnőtt sportolója”, az „Év edzője”, az „Év sportmenedzsere” díjak kategóriában.
Javaslatokat a „Jó tanuló – jó sportoló” díjakra a sportegyesületek tehetnek számbeli korlátok nélkül, viszont a javaslatok sorszámozása egyben sorrendet is jelentsen, ugyanis a Bizottság keretlétszámon belül dönt a díjazásban részesülőkről.

Ajánlásaikat az alábbi feltételek figyelembe vételével írásban szíveskedjenek megtenni.
„Jó tanuló – ió sportoló” díj:
A javasolt tanuló elsősorban a 2015. évben, sportágában országos bajnokságon 1-3. helyezést vagy diákolimpia országos döntőjében 1-3. helyezést ért el vagy Világbajnokság, Európa Bajnokság 1-8. helyezés.
A 2015/2016-os tanév félévi eredményének átlaga általános iskolában és középiskolában (végzős tanulók esetében év végi eredmény) legalább 4,5.

Amennyiben nincs a kiírásnak megfelelő sportolója, csapatsportágakban (labdarúgás, vízilabda) a sportegyesület javasolhat gyengébb sporteredménnyel rendelkező sportolót akkor is, ha nincs az előírt sporteredményekkel rendelkező sportolója az egyesületnek, de tanulmányi eredménye megfelel a kiírásban foglaltaknak és edzésmunkája, sportteljesítménye méltóvá teszi a díjra.

A javaslatok érvényességéhez szükséges dokumentumok:
– Általános iskolában és középiskolában tanuló diák esetén csatolni kell a sporteredményt igazoló, helyi sportegyesület vagy országos szövetség által kiállított igazolást és az iskola nevét, a diák osztályát, ahol tanulmányait folytatja.
– A beérkezett javaslatok alapján, a tanulmányi eredmények igazolására a Polgármesteri Hivatal szakirodája kéri fel az érintett oktatási intézményeket.

Az alábbi díjakra iskolák, sportegyesületek, hozzátartozók, csongrádi lakosok tehetnek javaslatot.

„Év ifjúsági sportolója”, „Év felnőtt sportolója”, „Év edzője”:
Személyes véleménye alapján, írásban benyújthatja javaslatát a döntés elősegítése érdekében megfelelő indoklás és sporteredmény igazolásával.

„Év sportmenedzsere” díj:
Az a sportegyesületi vezető, magánszemély, cég, vállalkozás vagy civil szervezet terjeszthető fel, mely anyagiakkal vagy munkájával kiemelkedően támogatta Csongrád város sportját, annak népszerűsítését, a mozgásgazdag életmód kialakítását.
Javaslataikat elektronikusan vagy papír alapon írásban kell eljuttatni 2016. május 17-ig a Cseri Gábor alpolgármesternek (cseri.gabor@csongrad.hu).
A díjátadás időpontja: 2016. június 9., 16 óra Magyar Király Díszterem

Bartókné Vincze Zsuzsanna s.k.
Oktatási, Művelődési és Sportbizottság Elnöke

A szerzőről

Válaszolj

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Önkormányzati elektronikus ügyintézés

Facebook

Fussunk együtt jövőre!

Önnek ajánljuk