A 194/2021. (IV.26.) Korm. rendeletben megjelentek értelmében az újraindításhoz a Csongrádi Gyógyfürdő- és Uszoda folyamatosan végzi a szükséges technikai és adminisztrációs feladatokat. Az újra nyitáshoz szükséges laboratóriumi vizsgálatok átfutási ideje kb. 8-10 nap. A Nemzeti Népegészségügyi Központ tájékoztatása és felhívása szerint kizárólag ezen vizsgálatok eredményeinek ismeretében fogadhatunk újra vendégeket. 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Fürdőnk tervezett nyitása a nagyközönség számára 2021. május 10.

A nyitás két ütemben történik:

1. ütem   2021. május 10. 

Nagymedence

Tanmedence

Beltéri középső Gyógymedence

Gyógyászati kezelések

2. ütem   2021. május 21.

Gyógyászati Gyógymedence

Élménymedence

Szaunák

Pancsoló medence (jó idő esetén)

• A Kormányrendelet értelmében csak azoknak a 18 év feletti felnőtteknek lesz lehetőségük igénybe venni a szolgáltatásainkat, akik már megkapták a védettségi igazolványukat. Ezt belépéskor fel kell mutatniuk a személyi igazolványukkal együtt. Ennek hiányában a személyzet nem engedhetik be Önöket!

• A 18 év alattiak védettségi igazolvány nélkül is igénybe vehetik a szolgáltatásokat, de amennyiben 18 év feletti kísérővel érkeznek, úgy nekik is csak az igazolvány megléte esetén engedélyezett a belépés (kísérő szülő).

Az időpontok az időjárás függvényében módosulhatnak, friss hírek, tájékoztatás a www.csongradfurdo.hu, a www.facebook.com/csongradfurdo honlapon, valamint a 63/850-900 telefonszámon.

Kérjük Önöket, hogy a fentiek betartásával segítsék munkánkat, bízva abban, hogy mihamarabb mindenki előtt szabadon nyitva állhassunk!

Köszönjük!