A mai kor egyik legnépszerűbb és legolvasottabb közösségi portálja a Facebook teszi fel ezt a kérdést.

A válasz nagyon egyszerű: nagyon sok minden! Azért aki ismer, az tudja, hogy ennyire egyszerűen nem szokásom válaszolni!

Szóval a fejemben nagyon sok minden jár, de a legfontosabb, hogy a BKG-CSONGRÁD NBII-es férfi kosárlabda csapat a mai estén játszott a legjobban! Eredmény? Kikaptunk. Kit érdekel még most? Miért még most? Azért, mert egy álomból valóság lett és az álom kezd lassan valóra válni, el akartunk indulni, ismerkedni az NBII férfi mezőnyével (bátran mondhatom, hogy a Keleti régió Magyarország legerősebb csoportja) és a következő évben elkezdeni az eredményeket gyártani!

2017. január: nagy lépés a csongrádi kosárlabda életében, csatlakoztam a BKGDSE Szigetszentmiklós egyesületéhez, ahol lehetőségünk adódott a továbblépésre, a fejlődésre, csapatok indítására és egy olyan ember megismerésére, aki minden elképzelésemet, ötletemet támogatja, segít és visz előre, ő Kiss István!

Köszönöm Pista, amit eddig tettél városom kosárlabda életének elindításáért, és köszönöm, hogy mindenben segítesz! Nélküled nem tudnám továbbvinni az álmom és továbbadni a lelkes utánpótlásnak, akik 2018. januártól fognak bemutatkozni (két U9 és egy U12-es csapattal). A csongrádi Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskola tornatermében lassan elkészül a pálya modern kosárpalánkok és eredményjelző felszerelésével.

Köszönet Dr. Kőrösi Tibor Igazgató Úrnak és Georgiádes Márta Igazgató-helyettes Hölgynek, hogy biztosítják a termet nekünk és a csongrádi kosárlabda otthonát adják!

Mi jár a fejedben?

Ami még ma jár a fejemben: FTC-UTE vagy UTE-FTC. Ugye ezt szinte mindenki ismeri? És ha ezt hallja, akkor tudja, hogy ez egy örök rangadó, bármilyen sportról is legyen szó!

SZENTES-CSONGRÁD vagy CSONGRÁD-SZENTES is egy örök rangadó, szintén bármilyen sportágról is legyen szó!

Mai napon lett kosárlabdában is rangadó! Akik kijöttek a szentesi Sportcsarnokba (nagyon sokan voltak, Csongrádról is), láthattak egy jó meccset, ahol a Szentes csapata jobb volt, de főleg egy személy, ő a szerb Milenkovic Nikola, aki 69!!! pontot dobott! Nem találtunk a játékára ellenszert, ezúton is gratulálok neki a magam és a csapatom nevében. Megígérem, hogy a visszavágón sokkal, de sokkal nehezebb dolga lesz!

Mi jár a fejedben?

A fejemben az jár, hogy az eredményt mégis le kell írnom (de mint fentebb írtam és sok fórumon eddig mindig elmondtam, nem ez számít még): Szentes-Csongrád 117-61. Sokan kérdezhetik, hogy tudok ennek örülni? Igen, én tudok ennek örülni, mert büszke vagyok a csapatomra, hogy az oly sok nagyon komoly kosárlabda múlttal és bázissal rendelkező csapat ellen elszenvedett igen súlyos vereségek után is itt vannak, és küzdenek, és akarnak, és fejlődnek, és egyre jobban játszanak! Nem akarok neveket írni, mindenki odatette magát és most már egy igazi csapatként dolgozunk!

Köszönöm mindenkinek a támogatást és köszönöm a csapatom minden játékosának a mai estét!

„Pályafutásom során több mint kilencezer dobást elhibáztam, vesztettem csaknem háromszáz mérkőzésen. Huszonhatszor vétettem el a rám bízott, győzelemhez szükséges utolsó dobást. Újra és újra hibáztam az életemben. Ezért tudtam mindig előrelépni” – Michael Jordan

Hajrá kosárlabda! Hajrá BKG-CSONGRÁD!

Balról jobbra:

Barna Tibor Zsolt-edző

Sipter Dániel 10, Gulyás István 9, Gajda Gergő 18, Halász Mihály Benjamin 12, Seres Imre, Kastriot Quenaj 17, Forgó Csaba 5, Gonda Dávid 11, Török Csaba 6, Forrai Simon 7, Fekete István 8, Bíró László 4, a képről hiányzik: Faragó Gergő, Kiss Tamás, Rákóczi Csaba, Török Szabolcs