Figyelemfelhívás a városban működő sportszervezetek és civil szervezetek támogatására.
Tisztelt Pályázók!

Ezúton szeretnénk értesíteni Önöket, hogy a városban működő sportszervezetek és civil szervezetek támogatása ebben az évben is az önkormányzat 10/2013. (III.22.) 2016.02.18-án módosított önkormányzati rendelete alapján történik.
Amennyiben ezen felhívás alapján pályázni kíván, néhány fontos információt teszünk közzé. A pályázatokat a felhívás megjelenését követően 30 napon belül kell benyújtani. Ezt a határidőt (2020. március 25.) jelölöm ki az előző évi támogatás összegével való elszámolásra is a rendelet 2. számú melléklete szerint.
A pályázatot egy egységes adatlapon lehet benyújtani, csatolni kell a nyilatkozatot a közpénzekből nyújtott támogatások átláthatóságáról szóló 2007. évi CLXXXI. tv. szerinti összeférhetetlenségről, illetve az érintettség fennállásáról vagy hiányáról, továbbá a közzétételi kérelmet.
Az önkormányzati rendelet és a nyomtatványok a város honlapjáról letölthetők. A pályázati adatlapokat és az elszámolásokat a Polgármesteri Hivatal fsz. 2-es irodájában lehet leadni.

Csongrád, 2020. február 25.

Bedő Tamás polgármester

 

Sportszervezetek pályázati dokumentumai (.zip)

Civil szervezetek pályázati dokumentumai (.zip)