Hazánkban egyedülálló innovációval lép elő a FLAGA HUNGÁRIA Kft., Magyarország meghatározó pébégáz szolgáltatója. Pébégáz palack automatákat nyit országszerte. A berendezések elhelyezésére és az innovatív szolgáltatás népszerűsítésében több, a vevők által kedvelt és jól ismert áruházlánc biztosított lehetőséget. Az automaták az áruházak parkolójában, kerültek elhelyezésre, ahol a vásárlók egyszerűen és kényelmesen tudnak gázpalackot cserélni a nap 24 órájában egybe kötve mindennapi bevásárlásaikkal.

A FLAGA az automatákat PALACKOMAT néven hozza forgalomba. Használata csupán néhány percet vesz igénybe, teljesen automatizált, kiszolgáló személyzetet nem igényel. A gyorsaságról az automata egyszerű kezelhetősége, és a bankkártyás fizetés gondoskodik.

Csongrádon a Táncsics Mihály u. 3523/17 hrsz., Penny Market parkoló.

A vásárlóknak az automatákból a hagyományos, háztartási felhasználású 11,5 kg –os töltetű palackok mellett lehetősége van – a piacon mindeddig egyedülálló – propángáz töltetű Flaga Superlight palackot vásárolni, amely kényelmes, könnyen használható és környezetbarát. Félig áttetsző anyagának köszönhetően jól látható mennyi gáz van benne, s mivel súlya lényegesen könnyebb a többi palack súlyánál ezért a hölgyek is egyszerűen mozgathatják és ideális barbecue-záshoz.

A biztonságos, jó minőségű, PB gáz most már gyorsan és egyszerűen elérheti a vásárló a nap 24 órájában.

A Flaga neve összefonódott a biztonsággal a megbízhatósággal és az innovációval.

A FLAGA-ról

A FLAGA Hungária kft. a világszerte működő UGI International leányvállalata. Az 1882-es alapítású UGI  Corporation (United Gas Improvement) az Egyesült Államok  első lakossági energiaszolgáltatója. Szolgáltatásai között a PB-gáz, a földgáz és az elektromos áram szolgáltatása a legjelentősebb. A UGI mintegy 13 ezer dolgozót foglalkoztat világszerte, és 1929 óta jelen van a New York-i tőzsdén.

Európai üzletét 1999 óta a FLAGA cégcsoport viszi, amely 11 országban van jelen és a cseppfolyós pébégáz-piacon vezető szerepet tölt be. A FLAGA hazánkban  először 2006-ben lépett piacra, majd a Shell Gas 2009 évi és a TOTAL Hungária  2015-ös akvizíciójával vált az ország egyik vezető PB-gáz szolgáltatójává. A FLAGA Magyarországon a pébégázt tartályos és palackos kiszerelésben is forgalmazza és jelentős szerepet tölt be az autógáz piacon is.