Válassza az Oldal lehetőséget

Bor és Gasztronómia

Szálláshelyek

Éttermek

Városi Gyógy és Strandfürdő

Receptek:

Javasoljon Ön is családokat az ” Év Családja” kitüntető díjra

Javasoljon Ön is családokat az ” Év Családja” kitüntető díjra

Csongrád Városi Önkormányzat Képviselő-testülete „A helyi kitüntető cím, valamint díjak alapításáról és adományozásáról” szóló 20/2013. (XI. 21.) önkormányzati rendelete értelmében „Év családja” kitüntető címet adományozhat elsősorban a nagycsaládban élő azon szülő/szülők, eltartó/eltartók számára, akik gyermekvállalásukkal hozzájárulnak a nemzet fennmaradásához, életükkel, hétköznapi munkálkodásukkal, gyermekeik nevelésével, taníttatásával, hozzátartozóik gondozásával, közéleti szerepvállalásukkal példát mutatnak a család értékteremtő erejéről, ezzel biztosítják Csongrád város fejlődését.

Sajtótájékoztató – 2020.09.25.

Sajtótájékoztató – 2020.09.25.

Szeptember 25-én Bedő Tamás sajtótájékoztató keretében elmondta hogy továbbra is tartsuk be az előírt szabályokat,legfőképpen a maszk használatát.Csongrád polgármestere hozzátette hogy továbbra is 4 fő azonosított koronavírussal fertőzött személy van a városban.

BURSA Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat

BURSA Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat

Csongrád Város Polgármestere felhívja a Csongrádon állandó lakóhellyel rendelkező szociálisan hátrányos helyzetű felsőoktatási hallgatók, illetve felsőoktatási tanulmányaikat kezdeni kívánó fiatalok figyelmét arra, hogy a Csongrád Városi Önkormányzat ismételten lehetőséget biztosít a 2021. évi BURSA Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázaton való részvételre.

Agrárcenzus 2020.

Agrárcenzus 2020.

Folytatódik a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) mezőgazdasági összeírása, az Agrárcenzus 2020, amely során személyesen keresik fel a gazdákat az összeírók.

Tisztelt Lakosság!

Tisztelt Lakosság!

Ez úton értesítem Önöket, hogy a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály Környezetvédelmi és Természetvédelmi Osztálya a „Stabilizált megközelítő védekezési út építése a Mezőtúri Szakaszmérnökség területén Csongrád-Csépa közút…

Önkormányzati elektronikus ügyintézés

Facebook

Fussunk együtt jövőre!

Önnek ajánljuk