FELHÍVÁS

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának döntése értelmében BURSA Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat 2017. évi fordulójában a pályázat beadási határidő módosításra került.

A pályázat benyújtásának módosított határideje: 2016. november 15.

Kérem, hogy a pályázatuk során az alábbiak figyelembevételével szíveskedjenek eljárni:

A pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerébe (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://www.bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx.

A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére.

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználói név és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. 

A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot

2016.11.15. napjáig

kinyomtatva és aláírva a Csongrádi Polgármesteri Hivatal Jegyzői Iroda Szociális és Lakásügyi csoport irodáiban, fsz. 7-8-9 szobában – ügyfélfogadási idő: Hétfő: 13.00-16.30, Szerda: 08.00-12.00, Csütörtök: 08.00-16.00 óráig – kell benyújtania a pályázóknak a szükséges mellékletekkel felszerelve.

A pályázati döntésről az önkormányzat 2016. december 15. napjáig az EPER-BURSA rendszeren keresztül elektronikus úton értesíti a pályázókat.

Tanulmányaikhoz és a pályázaton való részvételeikhez sok sikert kíván.

Csongrád, 2016.11.08.

Bedő Tamás polgármester

Csongrád Városi Önkormányzat Képviselő-testülete  168/2016. (IX. 29.) önkormányzati határozattal elfogadott Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat Szabályzata (megnyitáshoz kattintson a linkre)