Válassza az Oldal lehetőséget

Adófizetési határidő 2020.

Adófizetési határidő 2020.

Tisztelt Adófizetők!

 

Felhívom szíves figyelmüket, hogy a 2020. évi I. féléves helyi adók és a gépjárműadó kamatmentes megfizetésének határideje 2020. március 16.

A befizetéshez szükséges csekkeket kitöltve – az I. és II. félévre vonatkozó fizetendő összeggel- február végén, legkésőbb március elején eljuttatjuk az Önök részére, az adófolyószámla kivonatukkal együtt.

A februárban már kézbesített – a gépjárműadó mértékének változásáról, valamint a 2019. évi gépjármű tulajdonosváltozásról szóló- határozatokban előírt összegek az egyenlegértesítőben véglegesítés alatt álló tételként szerepelnek. Ezen kötelezettségüket a határozatokkal együtt postázott csekkek befizetésével teljesíthetik.

Amennyiben a csekkek vonatkozásában újabb igény merül fel, úgynevezett biankó (kitöltetlen) csekkek a Polgármesteri Hivatal Adócsoportjánál kérhetők, vagy választhatják az átutalással történő befizetést is.

A gazdálkodó szervezetek (ideértve a pénzforgalmi számlanyitásra kötelezett egyéni vállalkozókat is) az egyenlegértesítőt elektronikus úton (cégkapun, egyéni vállalkozók ügyfélkapun) kapják meg, fizetési kötelezettségüket átutalással teljesíthetik.        Amennyiben nem sikerül a küldemény megnyitása, használjanak a megnyitásra alkalmas ingyenes programot (pl. e-szigno).

Az adószámla egyenleg lekérdezése az Önkormányzati Hivatali Portálon is lehetséges.

Kérdés esetén forduljanak az adócsoport dolgozóihoz az 571-962, 571-992, 571-910-es telefonszámokon vagy személyesen.

Kérem, hogy fizetési kötelezettségüknek határidőben szíveskedjenek eleget tenni.

 

Csongrád, 2020. február 14.

 

Dr. Juhász László

jegyző

A szerzőről

Válaszolj

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Önkormányzati elektronikus ügyintézés

Facebook

Fussunk együtt jövőre!

Önnek ajánljuk