Csongrád Városi Önkormányzat  nyílt árverés útján értékesítésre hirdeti meg a Csongrád, Orgona utca 22. 4. em. 25. szám alatti,

teljes felújításra szoruló társasházi lakást.

Az ingatlan leírása: Az ingatlan 33 m2 alapterületű, 1 szobás, összkomfortos lakás, teljes felújításra szorul 

A lakás kikiáltási ára: 9.000.000 Ft, amely lefelé nem csökkenhet.

Az árverés helye:

Csongrádi Polgármesteri Hivatal, Fejlesztési és Üzemeltetési Iroda, 6640 Csongrád, Kossuth tér 7., 105. szoba 

Az árverés ideje: 2023. március 2. (csütörtök) 10 óra

  • Árverési feltétel: Az árverés megkezdése előtt a részvétel feltételeként 100.000 Ft összegű bánatpénzt kell Csongrád Városi Önkormányzat 11735050-15354721 számú számlájára történő átutalással letétbe helyezni, vagy az árverés megkezdése előtt az önkormányzat házipénztárában befizetni. 
  • Az árverést a legkedvezőbb vételárat ajánló licitáló nyeri. A sikertelen licitálók részére a befizetett bánatpénzt az árverés befejezése után visszafizetésre kerül, míg a nyertes árverezőnek a szerződés határidőben való megkötése esetén a vételárba beszámítást nyer.
  • A győztes árverezőnek vállalnia kell, hogy az árverést követő 8 napon belül az önkormányzattal adásvételi szerződést köt, továbbá 8 napon belül megfizeti az eladó részére a teljes vételárat. Amennyiben e határidőben szerződéskötésre nem kerül sor, és határidőben a vételár nem kerül befizetésre, úgy a győztes árverező a bánatpénzt elveszíti, az önkormányzat mentesül a szerződéskötési kötelezettség alól.

Egyéb feltételek:

  Az árverésen csak a licitáló és/vagy írásban meghatalmazott képviselője vehet részt. 

– Nem tehet érvényes ajánlatot, akinek Csongrád Város Önkormányzatával szemben bármilyen lejárt tartozása van.

 

Bővebb információval a Fejlesztési és Üzemeltetési Iroda áll rendelkezésre (tel.: 63/571-981, 20/777-8338, e-mail cím: csongrad@csongrad.hu).