FELHÍVÁS

Csongrád Város Polgármestere felhívja a Csongrádon állandó lakóhellyel rendelkező szociálisan hátrányos helyzetű felsőoktatási hallgatók, illetve felsőoktatási tanulmányaikat kezdeni kívánó fiatalok figyelmét arra, hogy a Csongrád Városi Önkormányzat ismételten lehetőséget biztosít a 2021. évi

BURSA Hungarica

Felsőoktatási Ösztöndíjpályázaton való részvételre.

A pályázat benyújtásának módja és határideje:

Kérem, hogy a pályázatuk során az alábbiak figyelembevételével szíveskedjenek eljárni:

A pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerébe (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://www.bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx.

A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére.

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználói név és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe.

A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot

2020. november 5. napjáig

kinyomtatva és aláírva a Csongrádi Polgármesteri Hivatal Szociális és Lakásügyi Irodán, fsz. 7-8-9 szobában – ügyfélfogadási idő: Hétfő: 1300-1630, Szerda: 0800-1200, Csütörtök: 0800-1600 óráig – kell benyújtania a pályázóknak a szükséges mellékletekkel felszerelve.

 

Felhívom a pályázók figyelmét, hogy a a dokumentumok letölthetők innen:

 

Az adható ösztöndíj 5.000,- Ft.

A pályázati döntésről az önkormányzat 2020. december 8. napjáig az EPER-BURSA rendszeren keresztül elektronikus úton értesíti a pályázókat.

 

Csongrád, 2020.09.25.

Tanulmányaikhoz és a pályázaton való részvételeikhez sok sikert kíván:

 

Bedő Tamás polgármester