Select Page

Sághy konyha fejlesztése Csongrádon

 

 

 

 

 

 

 

 

Sághy konyha fejlesztése Csongrádon

Támogatási szerződés száma: TOP-1.1.3-16-CS1-2017-00008

Kedvezményezett: Csongrád Városi Önkormányzat

A települési önkormányzat saját közétkeztetési feladatai ellátásában jelentős részben támaszkodik a helyben előállított mezőgazdasági alapanyagokra.

A fejlesztés által javul és korszerűsödik a helyi vállalkozások (beszállítók) működési környezete és hozzájárul a város-vidék (külterületi tanyás területek) együttműködésének erősítéséhez.

A főzőkonyha meglévő rendeltetése nem változik, de kapacitása 1000 – 1200 adagosra bővül, korszerű főzőberendezések alkalmazásával a jelenleg érvényben lévő előírások és szabványrendszer szerint. Megteremtjük a lehetőségét a diétás és érzékenyek számára készülő ételek szakszerű és higiéniás előállításának.

A külső energetikai célú fejlesztésen túl a konyhatechnológiát és annak gépészeti hátterét is korszerűsítjük, az elavult konyhatechnológiai gépek cseréjét megtesszük, továbbá konyhatechnológiai fejlesztési tervet készíttetünk konyhatechnológus bevonásával. A terv célja, hogy előkészítse a jelenleg elavult technikai színvonalú gépek cseréjét, másrészt az elérhető, új, energetikai szempontból gazdaságosabban üzemeltethető eszközök, és a korszerű ételkészítési technológiákat alkalmazó megoldások beépíthetőségét.

 

A szerzőről:

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Rendezvénynaptár

  1. Adventi Ünnep a Kossuth téren

    november 30 -17:00 : december 23 -18:00
  2. Adventi gyertyagyújtás

    december 2 -17:00 : december 23 -17:00
  3. Alföld Néptáncegyüttes Karácsonyi Gálaműsora

    december 22 -18:00 : december 23 -18:00

Aktuális kérdés

Önnek tudomása van-e arról, hogy a városban ingyenesen igénybe vehető, pályázati forrásból megvalósuló, mozgásprogramok vannak? Ha igen jelölje be, hogy honnan szerzett tudomást a programokról.

Szavazás állása

Betöltés ... Betöltés ...

Facebook

Önnek ajánljuk