A Szervezeti és Működési Szabályzat 8. § /3/ bekezdése alapján a Képviselő-testület rendkívüli ülését 2019. november 27-én (szerdán) 08.00 órára összehívom.

Az ülés helye: Városháza Díszterme

 

Meghívó

 

Napirend:

1. Javaslat Csongrád Városi önkormányzat által működtetett I. sz. felnőtt háziorvosi körzet személyi és tárgyi feltételeinek megteremtéséhez, a működési engedélyeztetés és a finanszírozási szerződés megkötéséhez.

2. Javaslat a III. sz. felnőtt háziorvosi körzet működtetésére vonatkozó feladat-ellátási szerződés megkötésére, valamint, a 128/2019. (VI.27.) önkormányzati határozat végrehajtására.

3. Javaslat Csongrád Városi önkormányzat által működtetett VII. sz. felnőtt háziorvosi körzet személyi és tárgyi feltételeinek megteremtéséhez, a működési engedélyeztetés és a finanszírozási szerződés megkötéséhez.

4. Javaslat Csongrád Városi önkormányzat által működtetett VIII. sz. felnőtt háziorvosi körzet személyi és tárgyi feltételeinek megteremtéséhez, a működési engedélyeztetés és a finanszírozási szerződés megkötéséhez.

 

Zárt:

Z/1. A Csongrádi Víz-és Kommunális Nonprofit Kft. banki finanszírozási szerződéseinek megújítása

Z/2. Önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok vezető testületeinek átalakítása

 

 

Az önkormányzati törvény 15. §-a alapján az „M” jelzéssel ellátott előterjesztések elfogadásához a képviselők többségének szavazata szükséges.